Elektrotechnische Installatiebureaus Winschoten

Bv Technisch Bureau Feikens

Adres
Langestraat 16
Plaats
9671 PG Winschoten
Telefoon
0597 413 080
Website
www.feikens.info

Informatie

Beeld&Geluid, Wassen&drogen en Koelen&Vriezen. Elektrotechniek en Beveiligingen. website:www.feikens.info

Bv Technisch Bureau Feikens is gevestigd op Langestraat 16 . Het volgende wordt aangeboden: Elektrotechnische Installatiebureaus, Huishoudapparatuur, Televisies And Radio's, Elektrische Apparatuur Gh In Winschoten zijn er 2 andere Elektrotechnische Installatiebureaus. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

43 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars

Tadema schreef op 18-03-2015

Goede service.

Hartelijk dank voor uw goede service. De nieuwe televisies bevallen uitstekend!!

Tadema schreef op 18-03-2015

Goede service!!

Hartelijk dank voor uw goede service. De nieuwe televisies bevallen prima. Dank u.

v. Timmeren schreef op 01-07-2013

Echte Toppers bij Feikens!!

Wij zijn al jaren klant bij Feikens. Wij zijn erg tevreden over hun service!! Het zijn echte Toppers!!

Dokters-groepspraktijk. schreef op 09-05-2013

Geen stroom.

Wij zaten onverwachts plotseling zonder stroom. Feikens gebeld. Binnen een mum van tijd waren ze aanwezig en het probleem opgelost. Echt erg goed, zeker 5 sterren waard!!

Fam. v/d Broek schreef op 10-03-2013

Heel erg goede service!!!

Wij willen u perssonlijk en via deze weg bedanken voor de goede service welke u ons gegeven heeft want wij wisten ons geen raad. Eén telefoontje naar uw bedrijf was voldoende en één van uw mensen heeft ons direkt geholpen. Dat maak je niet vaak meer mee tegenwoordig! Gelukkig zijn er kennelijk nog wel bedrijven die het woord "service" nog wel kunnen vertalen in goede daden.

meijer schreef op 07-03-2013

hartelijk bedankt

hartelijk bedankt omdat julie mij goed geholpen hebben. echt een tien met een griffel. hartelijk bedankt nogmaals.

MS mode schreef op 29-01-2013

Geen stroom.

Wij hadden geen stroom meer. Zelfs de PIN-automaat deed het niet meer. De monteur van Feikens heeft het probleem binnen een kwartier opgelost. Wij konden de klanten weer helpen.

P. Bronsema. schreef op 23-12-2012

Nieuwe wasmachine.

Onze wasmachine ging kapot na 13 jaar welke we ook bij de firma Feikens hebben gekocht. Afgelopen vrijdagmiddag een nieuwe wasmachine gekocht bij de firma Feikens. Deze is ook nog bezorgd door de firma Feikens want mijn vrouw wilde graag weer kunnen wassen voor het weekeinde. Goede service van de firma Feikens!!

Niemeyer schreef op 08-12-2012

Plasma tv

Ik heb bij diverse winkels gezocht en zij hadden de beste aanbieding voor mij. Een Plasma tv van 127 cm. De tv is keurig netjes bezorgd en aangesloten door de monteur. Ik kan ze zeker aanbevelen.

Mevr. Karelse schreef op 07-12-2012

Nieuwe televisie.

Afgelopen zaterdag heb ik een nieuwe televisie gekocht bij de firma Feikens. s' Middags al werd de televisie bezorgd. Enkele zenders waren niet goed. De monteur heeft toen direkt, op zaterdagmiddag!!, een versterker gemonteerd met stopcontact in de meterkast. Dit noem ik nou goede en snelle service!! De televisie en beeld zijn perfekt. Dank u wel. Voor mij maar één adres in het vervolg...... Feikens. Ps. En ik kreeg ook nog Staatsloten op de koop toe!! Leuk hoor!!

Jan & Aafke schreef op 25-11-2012

Leuke Website!!

We hebben julie Wesite bekeken. Erg leuk en veel informatie. De foto's op de pagina "Historie" zijn ook erg leuk. Ga zo door!!! Veel succes met jullie bedrijf toegewenst. Jan & Aafke.

fam. Brinkman schreef op 30-10-2012

Schotel

Wij hadden geen Ziggo-signaal meer. Wij hebben een schotel installatie gekocht bij Feikens. De monteur heeft het snel en netjes gemonteerd. De kinderen kunnen nu weer televisie kijken.

Brinkman schreef op 17-10-2012

Schotel

Ziggo gaf geen signaal meer. Onze kinderen wilden wel televisie kunnen kijken en daarom hebben wij een schotel met apparatuur gekocht bij Feikens. Heel snel geleverd en geplaatst door een monteur. Keurig netjes en de kinderen kunnen ook weer televisie kijken.

Hetebrij schreef op 27-08-2012

Stroomstoring in onze woning.

Een gedeelte van ons huis had geen stroom. Feikens kwam direct en bleek één aardlekschakelaar defect. Die hebben ze vervangen. Alles binnen één uur geregeld, van telefoontje naar Feikens tot dat het hele huis weer stroom had. Echt geweldig.

Fam. Karelse schreef op 25-08-2012

Nieuwe diepvrieskist

Hartelijk dank voor uw goedheid om zelfs op avond een nieuwe diepvrieskist bij ons te brengen. Onze vorige kist kwam ook al van jullie. Het liefst 30 jaar geleden. Echt goed. Maar tijdens de kleine hitte golf liep de kist continue door. Het is zo mooi dat jullie de kist nog s'avonds gebracht hebben en de oude weer meegenomen hebben. Waar moeten wij de oude kist anders laten? Ik zou het niet weten. Dus Hartelijk dank voor de snelle levering. Echt goed.

Karin de Groot. schreef op 16-08-2012

Bosch wasmachine snel bezorgd.

Onze wasmachine Siemens was kapot, niet bij feikens gekocht trouwens. Gebeld naar de winkel waar wij de wasmachine gekocht hadden maar deze konden niet komen i.v.m. vakantie. Feikens gebeld. Dezefde middag kwam de monteur al langs...super!!! Maar de as bleek afgebroken te zijn van de trommel. Heel veel lawaai met centrifugeren. Dus naar de winkel van feikens toegegaan en mijn nieuwe Bosch gekocht. Direkt geleverd en ik kon en kan weer wassen. Super!!!!!

Mevr. Spies schreef op 02-08-2012

Dank voor uw snelle hulp.

Dank voor uw snelle hulp. Ik kan jullie echt aanbevelen. Jullie hebben direct goed en vakkundig mij geholpen. Nogmaals dank. Vriendelijke groeten van Mevr. Spies.

Klaas schreef op 30-07-2012

Op Feikens kan je rekenen!

Echt waar, op Feikens kan je rekenen. Wat ze beloven maken ze waar. Wij zijn al heel lang klant bij hun. Voor mij geen andere zaak.

Fam. H.J. Kortekaas schreef op 27-07-2012

L.E.D. televisie.

Wij hebben een prachtig mooie L.E.D. televisie van u gekocht. Wij dachten zelf aan een toestel van rond de 80 cm. Maar u adviseerde een groter model vanwge de kijkafstand bij ons thuis. En u heeft groot gelijk van ons gekregen. De ondertiteling is ook door mijn vrouw goed te lezen ondanks één oog. Hartelijk dank voor uw meedenken en advies. Fam. H.J. Kortekaas.

Oosterlengte schreef op 24-07-2012

Ventilatoren.

Voor één van onze gebouwen moesten wij voor een groot aantal patienten ventilatoren hebben vanwege de benauwdheid en warmte van de laatste dagen. Een medewerker van jullie bedrijf heeft ze snel afgeleverd en onze huismeester heeft voor de goede verdeling gezorgd. Dank u voor de snelle levering en medewerking.

Directeur REXEL NEDERLAND schreef op 08-07-2012

ZEER BETROUWBAAR!!

De Fa. Feikens is één van onze oudste klanten en zeer betrouwbaar in de zakenrelatie. Via B.H. Les overgegaan in Zeefat BV, deze weer gefuseerd met Wolff en daarna REXEL is de Fa. Feikens één van de meest vertrouwde en betrouwbaarste ondernemingen waarmee ons bedrijf al jaren, decenia, lang zaken doet. Na het afstoten van onze retail functie is de Fa. Feikens onze onderneming trouw gebleven zelfs ondanks het minder soepele verloop van onze afwikkeling van lopende zaken na het stoppen van de retail. Ook via oud-vertegenwoordigers en afdelingshoofden en fliaalmanerges hoorden wij alleen maar de loftrompet over Feikens klinken. Daarom geven wij van REXEL de Fa. Feikens het predicaat ZEER BETROUWBAAR!!

Vredeveld schreef op 06-07-2012

Uitmuntende service!!

Echt wel, uitmuntende service!!!

Stichting Morgenzon Gezinsvervangende Tehuizen. schreef op 01-07-2012

Flatscreens

Hartelijk dank voor uw advies. Onze bewoners en bedienend en uitvoerend personeel zijn zeer tevreden over de door uw bedrijf geadviseerde en geleverde flatscreens. Ook over de levering en after sales zijn wij als instelling zeer tevreden. Ook enkele bewoners zijn warm gelopen voor de aanschaf van een flatscreen voor de eigen verblijven. Die gaten boren voor de flatscreenbeugels was voor jullie een fluitje van een cent. Als wij dat zelf (huismeester) hadden moeten doen, dan zouden wij nu nog bezig geweest zijn. Goed gereedschap is het halve werk. Namnes de bewoners en personeel van Stichting Morgenzon Gezinsvervangende Tehuizen. Dank u wel.

Hendriksen schreef op 30-06-2012

SNELLE SERVICE!!

Hartelijk dank voor jullie snelle inzet. Met recht mag gezegd worden: SNELLE SERVICE!! Onze wasmachine draaide niet meer. Op zaterdagmiddag gebeld en zelfs dezefde middag kwamen jullie al voor reparatie. Ik had werkelijk waar niet verwacht of bedacht dat jullie zelfs op zaterdagmiddag al langs zouden komen voor de reparatie van onze wasmachine. Volgens mij moet je een bedrijf welke op zaterdag helpt met een vergrootglas zoeken. Je moet in iedergeval niet aankomen bij een gtote winkelketen of zo iets. Dan ben je echt een nummer en ben je flink de sigaar. Jullie hebben de wasmachine snel en vakkundig gerepareerd en daarvoor mijn hartelijke dank. ECHT SNELLE SERVICE!! Zoals de stadsomroeper zal roepen: HOORT, HOORT, ZEGT HET VOORT: BIJ FA. FEIKENS HEB JE ECHT SNELLE SERVICE, HOORT, HOORT, ZEGT HET VOORT!!!!!!!! Dank u wel.

H. Werkman schreef op 24-06-2012

doosje met stoppen 16 ampere

bij ons in de meterkast staat al jaren lang een doosje stoppen van 16 ampere. ze noemen ze ook wel grijze stoppen. dit doosje kan al wel 25 tot 30 jaar oud zijn of zo. jullie naam staat er op gedrukt: Feikens Elektrotechnisch Installateur. zo kan je maar zien dat die naam jaren meegaat. net zo als jullie winkel. wat goed is moet je goed houden is mijn motto! een adres waar je wel durft heen te gaan en te kopen. daarom krijgen jullie van mij alle vijf sterren en als ik tien kon aankruisen dan had ik dat wel gedaan.

Mevr. Zwiers-Nap schreef op 13-06-2012

Altijd goed.

Het is altijd leuk om bij Feikens in de winkel te komen. Ze zijn altijd bereidwillig om te helpen en een goed advies te geven. Die monteur is ook altijd goed en verstaat z'n vak ook goed. Ik kan jullie (Feikens) zeker aanbevelen naar andere mensen. En als ik weer wat nieuws nodig ben, kom ik zeker weer naar Feikens toe. 10 met een griffel.

Meijer schreef op 02-06-2012

Snelle service.

Onze koelkast ging kapot. De medicijnen van mijn man moeten koud bewaard worden. Hij heeft diabetes type 2. Dus Feikens gebeld. De monteur is dezelfde dag gekomen. Toen bleek dat de koelkast niet meer gerepareerd kon worden want de motor was kapot. Toen snel naar Feikens gereden en een nieuwe gekocht. Dezelfde middag werd de koelkast bezorgd en wij waren weer gered. Wij kunnen absoluut niet zonder koelkast hoor. Maar gelukkig is het probleem snel verholpen.

C. Rutgers schreef op 19-05-2012

inbouw vaatwasser

wij hadden een inbouw vaatwasser van zo'n grote keukenzaak. gewoon een miskoop, je weet wel je krijgt hem voor noppes bij je keuken (dus geen kwaliteitsding). nou hebben we diverse storingsdiensten erbij gehad met al heel veel kosten. maar we wisten niet dat Feikens dat ook deed. (hoorden we toevallig van kennissen, maar dat maakt niet uit). Zij hebben er wel kijk op. Toch maar voor een nieuwe gekozen. En't mooie is, deze zit er ook nog strakker in ook. We weten niet hoe deze het houdt, maar't spul komt er in elk geval al veel droger uit dan uit dat probleem-ding. hoe dan ook zij hebben er wel verstand van en weten je tenminste het een en ander uit te leggen over de verschillende apparaten. ze hadden hem ook nog eens zo in voorraad.

Kahn's mode/Cool Cat schreef op 16-05-2012

Uitstekende service!!

Hartelijk dank voor uw snelle inzet. Door uw snelle reaktie en bereidheid om storingen te oplossen kunnen wij weer verder. Echt een uitstekende service!!

Brons schreef op 07-05-2012

afstandsbediening van televisie

Zelfs op jullie vrije dag, 30 april, hebben jullie ons geholpen met de afstandsbediening. Bedankt. Mijn vrouw kon weer tv kijken.

Blokker schreef op 27-04-2012

TUUT TUUT, dat is snel! Het lijkt Feiken wel!!

Wij hadden een stroom storing op Goede Vrijdag. Totaal geen licht in de winkel. Wij verwachtten die dag veel duitsers. Dus Feiken gebeld. Binnen de korste keren waren ze van Feiken ter plaatse om de stroom-storing op te lossen. Ze hebben de hoofdschakelaar vervangen. En er was weer licht. Door Feiken zien wij het licht weer schijnen. Dank voor de snelle service. Ik (wij) kunnen jullie aanbevelen. Beter een goede buur dan een verre installateur.

van Tmmeren schreef op 24-04-2012

A.E.G. Centifulie

Onze vorige centrifulie hadden wij 16 jaar geleden bij jullie gekocht. Deze werd zeker 5 á 6 keer in de week gebruikt toen de kinderen nog thuis woonden. Nu hebben wij al weer zo ongeveer 10 jaar geleden een wasmachine bij jullie gekocht met een hoge toerental. Vanaf dat moment gebruikten wij de centrifulie wel minder. Nu hebben wij die mooie roest-vrijstalen centrifulie gekocht. Mijn vrouw is er erg blij mee want deze is groter dan de oude. Misschien gaat deze ook wel weer 16 jaar mee hopelijk.

Scholl schreef op 11-04-2012

Abgemacht!!

Wie geht es ihnen? Herzlichen Glückwunsch!! Alles ist in Ordnung! Aber das ist doch klar!! Fernseh Gerät ist Super. Philips aber das ist doch selbstverständlich. Da bin ich ganz sicher. So das war es. Ich muss hier abschließen. Klasse!! Herzlichen Grüsse, B. Scholl

Bosker schreef op 19-03-2012

Inbouw afwasmachine.

Wij hebben een Grando keuken. Deze hebben ze ongeveer 6 jaar geleden geplaatst van de keukenboer. Waardeloze inbouapparatuur van Wirhrpool. Advies ingewonnen bij Feikens en zij hebben keurig netjes een Bosch volledig geintegreerde afwasmachine geplaatst. De machine zit veel netter gemonteerd dan de org. En de Bosch is vele malen stiller!! Als de koelkast het begeeft wordt het ook een Bosch natuurlijk. Dank jullie wel voor het advies en de service.

A. Zandberg schreef op 03-03-2012

Nieuwe wasmachine draait z'n wasjes uitstekend!

Hele snelle service. Vrijdagavond hebben wij een wasmachine gekocht bij de firma feikens te winschoten. Zaterdagmorgen voor negen uur werd onze nieuwe wasmachine al bezorgd. Netjes aangesloten en de oude zonder problemen weer mee genomen. Dat is toch wel heel iets anders dan bij die ketens. Petje af voor de service van firma feikens. Wij komende volgende keer zeker weer als we weer een nieuw apparaat nodig hebben. Ik kan jullie aanbevelen!! 5 ***** erg goed.

Fam. Haan. schreef op 24-02-2012

Platte tv Samsung.

Wij wilden eerst geen platte tv kopen omdat wij dit niet mooi zouden vinden. Onze oude vertrouwde Grundig tv ging helaas kapot na 16 jaeren trouwe dienst!! Maar nu zijn wij juist heel tevreden met onze nieuwe platte Samsung led tv. Deze is veel scherper dan de plasmaar tv van onze buren. Onze buren moeten de gordijnen dicht doen om een mooi beeld te krijgen, wij echter heben daar geen last van. Bedankt voor het advies!! Fam. Haan Winschoten.

Goedbloed schreef op 23-02-2012

Fantastisch!!

Hartelijk gefeliciteerd met het vijftig-jarig bestaan van jullie zaak!! 50 jaar is een fantastische prestatie!! Jullie zijn ook altijd correct. Ik hoop dat jullie nog jaren doorgaan. Een bloemstuk heben jullie nog te goed van mij.

Geertsema schreef op 21-01-2012

Leuke website!! (www.feikens.info)

Ik heb jullie website bekeken. Vooral de historie is leuk om te bekijken. Mijn opa en oma waren vroeger al klant bij jullie. En zo is het eigenlijk van grootouders naar ouders en weer naar de kinderen gegaan. 50 jaar is een hele tijd en ik gun jullie bedrijf nog weer 50 jaar erbij!! Geen gladde verkooppraatjes maar service van mens tot mens.

Smit schreef op 07-01-2012

meterkast

Wij zaten zonder stroom thuis. De stoppenkast was verbrand. Feikens gebeld en ze kwamen snel. Binnen een mum van tijd was een nieuwe moderne elektrakast geplaatst. En nu zitten wij niet meer in de kou. Mijn vrouw heeft reuma en moet warmte hebben. Daarom deze warme douche voor Feikens. Nogmaals bedankt. Fam. Smit winschoten.

Joep Bosboom schreef op 30-12-2011

Dank jullie wel.

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor jullie hulp. Jullie geven ten minste wel de beloofde service. Verkopen willen ze allemaal maar jullie geven te minste ook hulp waar nodig. Nogmaas bedankt. De volgende keer kom ik weer!!! Joep.

Waker schreef op 15-12-2011

Erg goed

Ze doen het erg goed. Zowel de tv's en wasmachines draaien altijd door. Ik kan Feikens bij u aanbevelen.

Fam. van der Meer schreef op 12-12-2011

HEEL GOED EN BEDANKT.

Wij hebben een platte tv gekocht bij Feikens. Ze hebben ons goede voorlichting gegeven. En altijd volgens afspraak op tijd geleverd. Wij zijn heel tevreden. Heel goed en bedankt. Fam. van der Meer.

v/d Laan schreef op 13-05-2011

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en verstand van zaken.

Categorieën

Elektrotechnische Installatiebureaus, Huishoudapparatuur, Televisies And Radio's, Elektrische Apparatuur Gh
0597413080 0597-413-080 +31597413080

Kaart Langestraat 16